Kissie med en hjärncell

Spelar Kissie dum eller vill hon bara att vi ska tro att hon är det eller? Hon täcker byggnaden men inte skylten.. Alla företag har alltid olika skyltar och så länge man vet hur den ser ut och man går förbi den blir det ju inte så himla svårt att hitta in genom dörren.




xoxo

Bloggkrig på G?

Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna komma med så mycket intressant skvaller om Foki men tydligen hade jag fel. Jag som ser henne rätt ofta nu mera (känner henne inte) men däremot har jag avslöjat att den här skvallerbloggen styrs i Umeå. Grattis!


Källan

Måste säga att jag håller med om hennes svar på alla kommentarer, hon har ju mer bevis än ni som inte ens sett henne IRL!

xoxo

Kommer det bli succé eller flopp?

Kissie:



Lilla gumman, hur snygg och dyr klänning du än har så kommer andras blickar nog riktas mer mot din läppar som snart täcker ansiktet (:

xoxo

Information!

Eftersom Itellyoursecret.blogg.se redan har ökat ordentligt i statistiken så tänkte jag inom en vecka köra igång med hissade småbloggar. Har varit rätt insatt i "boggvärlden" och kollar runt en hel del på små som stora bloggar så om det är någon ni vill rekomendera SÅ gör det! Dessutom går det att maila [email protected] om ni har något spännande skvaller om diverse bloggar :)




xoxo


Egoina med huvud och utan sin egna kropp..

Egoina som nu har börjat stiga på listorna och är en av dom få humorbloggarna som kommit så långt upp. Ni som följer hennes blogg vet att det varit snack om att hon har photoshopat dit en annan kropp som hennes huvud får sitta på.. Men är det verkligen sant?


Vad tror ni nu?
Bild ett
Bild två


Kissie kör på dubbelmoral

Kissie  "predikade" för bara några dagar sedan om hur trash det var att köpa kläder från billiga ställen, såsom H&M och att hon bara kunde köpa dyra kläder. Samt att det var så konstigt att vi "vanliga" bara klarade oss med en eller två vinter jackor. I sin tur hade även Blondinbella, som vanligt, fått en hel del skit för att hon i sin blogg tidigare hade sagt att H&M hade bra kläder. Hänger ni med nu?

Några dagar efter detta inlägg, lägger hon ut den här bilden:

Exakt samma jacka som jag kollat på (från H&M) bara det att det var
en annan färg.


xoxo

Dessie flippar!


Inte nog med att Desiree Nilsson bantar så att det ser ut som att
det håller på att bildas koben (ni vet vad jag menar)



Så blir hon så arg att hon slänger iväg någon stackares mobil på
spåret så den går av på mitten.
Om ni vill se klippet

Är läppförstoringen en fejk?

FÖRE


EFTER


Och vi vet ju att Amir är en höjdare på att puta med läpparna!

xoxo

Barbie Kissie

Från Kissies sida har det var mycket snack om att hon liknar allt mer än Barbie. Säg mig; Liknar Kissie era barbiedockor från när ni var små? Kan verkligen en människa vara felfri? Sen när man tänker efter: "Varför vill hon se ut som en barbie" Jag menar de flesta vill se ut som en kändis eller någon man ser upp till. Men varför just docka som man lekte med när man var liten.. Vad tror ni?

xoxo